2014: «Πήτερ Παν» Τζέιμς Μπάρι

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

«Πήτερ Παν» του Τζέιμς Μπάρι

Θεατρική διασκευή: Γιάννης Καλατζόπουλος

Σκηνοθεσία, χορογραφία: Γιώργος Πασσάκος

Μουσική: Γιώργος Καζαντζής

Σκηνικά: Κατερίνα Μηλιαρέση

Επιμέλεια κοστουμιών: Λέττα Πετρουλάκη Video, φωτισμοί: Λεωνίδας Παπαδόπουλος

Μουσική διδασκαλία: Ελίνα εγγλέζου Φωτογραφίες: Νίκος Τζαβάρας

ΔΙΑΝΟΜΗ (με σειρά εμφάνισης)

Άντζι: Κατερίνα Βασιλάκη

Γιάννης: Λεωνίδας Θεοδωρακόπουλος

Μιχαλάκης: Ντίνος Γυφτέας

Μητέρα: Θεοδώρα Καρμή

Σκυλίτσα Νάνα: Γιάννης Δίσκος

Πήτερ Παν: Νίκος Δημητρακόπουλος

Τίνκερ Μπελ: Κυριακή Κελεπούρη

Κος Σμί: Αδάμ Μαλαβάζος

Κος Σμι: Βασίλης Μπούχαλης

Παπαγάλος: Όλγα Κωνσταντακοπούλου

Κάπταιν Χουκ: Διονύσης Νικολακόπουλος

Πειρατές: Σταυρούλα Αλοίμονου, Παναγιώτα Γεωργανά, Νικίας Δαλκαφούκης, Κανέλλος Δημητριάδης, Αναστάσης Κινινής, Κωνσταντίνος Κωνσταντακόπουλος, Μαρία Κωστοπούλου, Αθανασία Λυμπέρη, Αριστείδης Σαμπάτης

Χαμένα παιδιά: Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος, Παναγιώτα Βούλγαρη, Σέβη Δημητρακοπούλου, Γιάννης Δίσκος, Δημήτρης Κινινής, Μελιάνα Μάκαρη, Παναγιώτης Σταυρόπουλος, Κωνσταντίνα Σταυροπούλου, Βασίλης Τσότρας.

Γοργόνες: Γιώτα Βασιλειάδη, Ειρήνη Κλαμπατσέα, Μαρία Ναριμανίτσε, Μαρία Οικονομοπούλου, Δέσποινα Παναγιώταρου, Φρόσσω Σάσσαρη, Ειρήνη Τσίμπουρη.

Πριγκίπισσα Τάιγκερ Λίλι: Έφη Παχή

Ινδιάνες: Γωγώ Καλογεροπούλου, Μαριλίνα Καράμπελα, Πολυτίμη Μούστου, Γιώτα Νικητοπούλου, Σαββίνα Ντερβίση, Αντωνία Παυλέα, Μιλένα Στεργιούλη, Στέλλα Τζιωρτζίδη, Σταματίνα Φωτοπούλου

Κατασκευή σκηνικού: Γιώργος Αγγελόπουλος

Επιμέλεια αφίσας, προγράμματος: Λέττα Πετρουλάκη

ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ (υπόθεση του έργου)

Η ιστορία ξεκινά μια νύχτα γεμάτη αστέρια, όταν ο Πήτερ Παν προσγειώνεται στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών της οικογένειας Ντάρλινγκ, για να τους μάθει να πετάνε και να τους ταξιδέψει στη Χώρα του Ποτέ-ποτέ. Εκεί θα συναντήσουν την Τίνκερμπελ, την Τάιγκερ Λίλυ, τα χαμένα παιδιά, τις γοργόνες αλλά και τον Κάπταιν Χούκ με τους πειρατές του.

Η μια περιπέτεια διαδέχεται την άλλη, μέχρι να καταφέρουν τα παιδιά να βρουν ξανά το δρόμο για το σπίτι. Στη μαγική αυτή πτήση μας θα γνωρίσουμε από κοντά τη Χώρα του Ποτέ-ποτέ, τη λίμνη που ζουν οι γοργόνες και, για να δούμε τα αξιοθέατα του νησιού του Πήτερ Παν, θα ανέβουμε στη γαλέρα του Κάπταιν Χούκ! Το πολυαγαπημένο έργο των παιδιών ζωντανεύει σε μια θεατρική παράσταση που υπόσχεται περιπέτεια, εκπλήξεις, μαγικές στιγμές, συγκίνηση και πολύ χιούμορ.

Ελάτε να ανακαλύψουμε ξανά τη χαμένη αθωότητα και να πετάξουμε στον κόσμο της παιδικής φαντασίας, εκεί όπου υπάρχουν οι νεράιδες, οι πειρατές, τα χαμένα παιδιά και το παιδί που δεν θα μεγαλώσει ποτέ.

«Έναν κόσμο που είναι φτιαγμένος από πίστη, εμπιστοσύνη και νεραϊδόσκονη».