Συμμετοχές σε φεστιβάλ Θεάτρου και πολιτιστικές εκδηλώσεις Δήμων

1990: - Συμμετοχή, με την παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου, στην Α’ Μαθητική Συνάντηση Θεάτρου Νομού Μεσσηνίας που οργάνωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας

1991: - Συμμετοχή, με την παράσταση «η Βεγγέρα» του Ηλία Καπετανάκη, στο «1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ μαθητικού θεάτρου » που οργάνωσε στο Αρσάκειο η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία και το Θέατρο Τέχνης. Και στη Β’ Μαθητική Συνάντηση Θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ.

1992: - Συμμετοχή, με την παράσταση «η Βεντάλια» του Κάρλο Γκολντόνι, στη Γ’ Μαθητική Συνάντηση Θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ.

1993: - Συμμετοχή στο διαγωνισμό θεατρικής αφίσας του «3ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Άρτας ( 1ο Βραβείο καλύτερης Αφίσας) και στη Δ’ Μαθητική Συνάντηση Θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. με τις παραστάσεις «η Τελετή» του Παύλου Μάτεσι και «οι κληρονόμοι της θείας» του Γεράσιμου Σπαταλά.

1994: - Συμμετοχή, με την παράσταση «Όνειρο θερινής νύχτας» του Σαίξπηρ, Ε’ Μαθητική Συνάντηση Θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. και στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Σκοπέλου.

1995: - Συμμετοχή, με την παράσταση «Ιφιγένεια εν Ταύροις» του Ευριπίδη, στους « Α’ Πανελλήνιους Αγώνες Αρχαίου Δράματος του Υπουργείου Παιδείας ( 1ο Βραβείο Πελοποννήσου)

1996: - Συμμετοχή, με την παράσταση «Το Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» του Λόρκα, στους « Β’ Πανελλήνιους Αγώνες Σύγχρονου Θεάτρου» του ΥΠ.Ε.Π.Θ. ( εκτός συναγωνισμού). - Συμμετοχή, με τις παραστάσεις «το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» και «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Σκοπέλου, όπως επίσης στις εκδηλώσεις του ίδιου Δήμου με τίτλο «Μύθοι και Θρύλοι της Σκοπέλου».

1997: - Συμμετοχή, με την παράσταση «Τρωάδες» του Ευριπίδη, στο « 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Νέων » στις Συρακούσες Σικελίας και παρουσίαση της ίδιας παράστασης στο Πανεπιστήμιο του Παλέρμο, μετά από πρόσκλήσή του.

1998: - Συμμετοχή, με την παράσταση «Ελένη» του Ευριπίδη στο « Φεστιβάλ ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Ζωγράφου » και στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Σκοπέλου.

1999: - Συμμετοχή, με την παράσταση « Ο μικρός Πρίγκηπας» του Σαιντ Εξυπερύ, στους« Ε’ Πανελλήνιους Αγώνες Σύγχρονου Θεάτρου» του ΥΠ.Ε.Π.Θ. στο Άργος. ( εκτός συναγωνισμού)

2000: - Συμμετοχή, με την παράσταση «Βάκχες» του Ευριπίδη, στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Σκοπέλου.

2001: - Συμμετοχή, με την παράσταση κουκλοθέατρου «Ο φαντασμένος», στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Σκοπέλου.

2006: - Συμμετοχή, με την παράσταση «ο Σιμιγδαλένιος» του Αλεξ. Αδαμόπουλου στο πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Καλαμάτας και στην κοινότητα της Αρτεμισίας.

2007: - Συμμετοχή, με την παράσταση κουκλοθέατρου «ο ψαροτρομάρας και η γοργόνα» στις εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας στο ιστορικό κέντρο. Συμμετοχή, με την παράσταση «Φρουτοπία» του Ευγένιου Τριβιζά, στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Σκοπέλου και Πόρου, όπως επίσης στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης, Βουφράδων και Αίπειας του Νομού Μεσσηνίας.

2008: - Συμμετοχή, με την παράσταση κουκλοθέατρου «Ντενεκεδούπολη» της Ευγενίας Φακίνου στις εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας στο πάρκο των Σιδηροδρόμων και στην κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας. - Συμμετοχή, με την παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη στο πολιτιστικό καλοκαίρι των Δήμων Μελιγαλά, Μερόπης, Χατζή και Κάμπου στα πλαίσια του ΟΠΑΝΑμ και στις εκδηλώσεις του Δήμου Πόρου.

2009: - Συμμετοχή στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας , στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας με 2 παραστάσεις κουκλοθέατρου δωρεάν για τους μικρούς φίλους της πόλης μας. - Συμμετοχή στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας με ένα δρώμενο πρωτότυπο ( ένα δράκο κατασκευασμένο από την εικαστική ομάδα του συλλόγου) που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία και γαϊτανάκι για τα παιδιά της συνοικίας Λέικα.

2009: - Συμμετοχή στο πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Νίκαιας στο «κηποθέατρο» της πόλης με την παράσταση «Τα μάγια της πεταλούδας» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα σε σκηνοθεσία Χριστίνας Δίμιζα. (13 Ιουλίου)

2010: - Συμμετοχή και παρακολούθηση του 5ου Διεθνούς θεατρικού Φεστιβάλ Νέων Θεατρίνων στο θέατρο «Τόπος Αλλού» στην Αθήνα, τον Απρίλιο 2010.

2010: - Συμμετοχή στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Διαβολιτσίου με την παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη. - Συμμετοχή και παρακολούθηση του 5ου Διεθνούς θεατρικού Φεστιβάλ Νέων Θεατρίνων στο θέατρο «Τόπος Αλλού» στην Αθήνα, τον Απρίλιο 2010.

2011: - Συμμετοχή στις Χριστουγεννιάτικες και Αποκριάτικες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας. - Συμμετοχή στις εκδηλώσεις «Πολιτιστικός Αύγουστος» του Διαβολιτσίου με την παράσταση «Όνειρο Θερινής Νύχτας» του Σαίξπηρ και του κουκλοθέατρου «Ο γάτος με τη μεγάλη καρδιά»

2012: - Συμμετοχή στις Χριστουγεννιάτικες και Αποκριάτικες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας. - Συμμετοχή στις εκδηλώσεις «Πολιτιστικός Αύγουστος» του Διαβολιτσίου με την παράσταση «Φουέντε Οβεχούνα» του Λόπε ντε Βέγκα και του κουκλοθέατρου «Η Μηλιά» του Εμμανουήλ Ροΐδη. - Συμμετοχή στον Πολιτιστικό Αύγουστο στο Διαβολίτσι (Ιούλιος) με τα έργα: «Φουέντε Οβεχούνα» του Λόπε δε Βάγκα και «Η Μηλιά» του Εμμανουήλ Ροίδη. - Συμμετοχή στον Πολιτιστικό Αύγουστο στο Διαβολίτσι (Ιούλιος) με τα έργα: «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη και «Οι Περιπέτειες του Οδυσσέα». - Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας στο Κιλκίς με το έργο «Οι Περιπέτειες του Οδυσσέα» (Οκτώβριος)

2013: - Συμμετοχή στις Χριστουγεννιάτικες και Αποκριάτικες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας. - Συμμετοχή στις εκδηλώσεις «Πολιτιστικός Αύγουστος» του Διαβολιτσίου με την παράσταση ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ του Αριστοφάνη και του κουκλοθέατρο «οι Περιπέτειες του Οδυσσέα». - Συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου του Δήμου Κιλκίς με την Παράσταση «Οι Περιπέτειες του Οδυσσέα» (Οκτώβριος)

2014: - Συμμετοχή στις Αποκριάτικες και καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας. - Συμμετοχή στις εκδηλώσεις «Πολιτιστικός Αύγουστος» του Διαβολιτσίου με την παράσταση «Πήτερ Παν» του Τζέιμς Μπάρι και του κουκλοθέατρου «Ο Εγωιστής Γίγαντας» του Όσκαρ Ουάιλντ. - Συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ κουκλοθέατρου του Δήμου Κιλκίς με την παράσταση «Ο Εγωιστής Γίγαντας» (Οκτώβριος). - Συμμετοχή στον Πολιτιστικό Αύγουστο στο Διαβολίτσι (Ιούλιος) με τα έργα: «ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ» του Τζέιμς Μπάρι και «Ο Εγωιστής Γίγαντας». - Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας στο Κιλκίς με το έργο «Ο Εγωιστής Γίγαντας» (Οκτώβριος).